Bouwtips

STOF
Breken, slopen, schuren? Waar verbouwd wordt, is stof. Heel veel stof dat bijna overal weet door te dringen. Toch is het stof wel een beetje in toom te houden, bijvoorbeeld met vochtige lakens voor de (deur)openingen. Stof is behalve hinderlijk ook schadelijk voor apparatuur. Bescherm computer, fax, video en dergelijke ook met doeken of plastic folie.


PLEK VOOR JE ZELF
Zorg dat tijdens de verbouwing altijd een (ruime) plek overblijft waar geleefd kan worden en gebruik die niet voor het opslaan van materialen of gereedschappen. Tijdens een verbouwing is het prettig om je echt even terug te trekken. Is er veel materiaal dan kan een opslagcontainer worden gehuurd.


GEEN OVERBODIGE SPULLEN.
Hoe minder spullen er in huis zijn tijdens de verbouwing hoe beter. Pak alle spullen die u wel een tijdje kunt missen in verhuisdozen en sla ze ergens op.


NIET TE SNEL STOFFEREN
Wacht met het ophangen van gordijnen en het (laten)leggen van vloerbedekking tot het allerlaatst. Zolang en nog wordt geschilderd, geschuurd en gewerkt, wordt de nieuwe stoffering wel erg zwaar op de proef gesteld en is er kans op beschadiging.


HOUD CONTACT MET UITVOERDERS

Last but not least: praat regelmatig met Fred , Cassius of Rob van Boww Bouw. Zorg dat ze u en uw wensen kennen,geef ze de kans om ideeŽn met u te overleggen. Hebt u weinig tijd, probeer dan af en toe toch een uurtje vrij te maken. Dit voorkomt misverstanden !

.